Lukáčová Tünde (2014) Élelmiszerbiztonság jelentősége és az ellenőrzés fontossága a vendéglátásban -középpontban a közétkeztetés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Lukáčová Tünde.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerszennyezés, EFSA, EU, HACCP, Codex Alimentarius, Felmérés, kérdőíves |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Aug. 22. 12:41 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 01. 11:04 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |