A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére

Gyöngyössy Fanni (2014) A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gyöngyössy Fanni.pdf] PDF
Gyöngyössy Fanni.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Ételallergia, Ételintolerancia, Tehéntejfehérje allergia, Laktózintolerancia, Lisztérzékenység, Szójaallergia, Tojásallergia, Vendéglátás, szállodai
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Aug. 21. 12:36
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 01. 11:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet