Gyöngyössy Fanni (2014) A szállodaipar felkészültsége a speciális igényű vendégek számának növekedésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Gyöngyössy Fanni.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Ételallergia, Ételintolerancia, Tehéntejfehérje allergia, Laktózintolerancia, Lisztérzékenység, Szójaallergia, Tojásallergia, Vendéglátás, szállodai |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Aug. 21. 12:36 |
Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 01. 11:22 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |