Dudaskó Boróka (2023) Nemzetközi gasztronómia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nemzetközi-gasztronómia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
PDF
Dudaskó_Boróka_Szakdolgozat értékelő.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (149kB) |
|
PDF
Dudaskó B_Szakdolgozat értékelő Bsc_231206_VinczeBíró kitöltött.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
Absztrakt (kivonat)
A kutatás célja a Magyarországon, különösen Budapesten működő nemzeti éttermek kínálati és keresleti oldalának feltérképezése volt. A vizsgálat két fő szempontot emelt ki: az éttermek alkalmazkodóképességét a budapesti piac sajátosságaihoz, valamint az autentikusságuk fenntartását a hazai alapanyagok és ellátási láncuk által biztosított nyersanyagok felhasználásával. A kutatás eredményei mélyebb betekintést nyújtanak a nemzeti éttermek működésének dinamikájába Magyarországon, hozzájárulva az éttermek számára hatékonyabb stratégiák kialakításához és a fogyasztói igények jobb megértéséhez.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ázsiai konyhák, gasztrotrendek, japán konyha, kínai konyha, thai konyha, vietnámi konyha |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:23 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |