Nemzetközi gasztronómia

Dudaskó Boróka (2023) Nemzetközi gasztronómia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nemzetközi-gasztronómia.pdf] PDF
Nemzetközi-gasztronómia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)
[thumbnail of Dudaskó_Boróka_Szakdolgozat értékelő.pdf] PDF
Dudaskó_Boróka_Szakdolgozat értékelő.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (149kB)
[thumbnail of Dudaskó B_Szakdolgozat értékelő Bsc_231206_VinczeBíró kitöltött.pdf] PDF
Dudaskó B_Szakdolgozat értékelő Bsc_231206_VinczeBíró kitöltött.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (145kB)

Absztrakt (kivonat)

A kutatás célja a Magyarországon, különösen Budapesten működő nemzeti éttermek kínálati és keresleti oldalának feltérképezése volt. A vizsgálat két fő szempontot emelt ki: az éttermek alkalmazkodóképességét a budapesti piac sajátosságaihoz, valamint az autentikusságuk fenntartását a hazai alapanyagok és ellátási láncuk által biztosított nyersanyagok felhasználásával. A kutatás eredményei mélyebb betekintést nyújtanak a nemzeti éttermek működésének dinamikájába Magyarországon, hozzájárulva az éttermek számára hatékonyabb stratégiák kialakításához és a fogyasztói igények jobb megértéséhez.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ázsiai konyhák, gasztrotrendek, japán konyha, kínai konyha, thai konyha, vietnámi konyha
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:23
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet