Ignácz Lukács Máté (2024) Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei_Ignácz Lukács Máté_FJY4WG.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
IgnáczLukácsMáté_konzulensi_Karakasné.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (331kB) |
|
PDF
Ignácz Lukács Máté oppones Kóródi Márta.docx.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (236kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom témája az élelmiszerpazarlás vizsgálata, és annak csökkentésére szolgálólehetőségek alkalmazása. Az élelmiszerpazarlás globális méretű probléma, amin sürgősen változtatnunk kell. A szakdolgozatomban információt kaphatunk az elmúlt évek mutatóiról, egyes országok intézkedéseiről, önkéntes szervezetek munkáiról. Lehetőségem nyílt interjút készítenem a Munch egyik gyökeres tagjával, akitől sok információt kaphattam, valamint a kutatásom részét képezte egy kérdőív is, ami a hazai háztartások élelmiszerekkel kapcsolatos szokásait mutatta be.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer, élelmiszerbiztonság, élelmiszerfogyasztás, fenntarthatóság, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:19 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |