Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei

Ignácz Lukács Máté (2024) Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei_Ignácz Lukács Máté_FJY4WG.pdf] PDF
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei_Ignácz Lukács Máté_FJY4WG.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of IgnáczLukácsMáté_konzulensi_Karakasné.pdf] PDF
IgnáczLukácsMáté_konzulensi_Karakasné.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (331kB)
[thumbnail of Ignácz Lukács Máté oppones Kóródi Márta.docx.pdf] PDF
Ignácz Lukács Máté oppones Kóródi Márta.docx.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (236kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témája az élelmiszerpazarlás vizsgálata, és annak csökkentésére szolgálólehetőségek alkalmazása. Az élelmiszerpazarlás globális méretű probléma, amin sürgősen változtatnunk kell. A szakdolgozatomban információt kaphatunk az elmúlt évek mutatóiról, egyes országok intézkedéseiről, önkéntes szervezetek munkáiról. Lehetőségem nyílt interjút készítenem a Munch egyik gyökeres tagjával, akitől sok információt kaphattam, valamint a kutatásom részét képezte egy kérdőív is, ami a hazai háztartások élelmiszerekkel kapcsolatos szokásait mutatta be.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszer, élelmiszerbiztonság, élelmiszerfogyasztás, fenntarthatóság, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:19
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet