Egy választott cég összetett kommunikációja

Takács Máté (2024) Egy választott cég összetett kommunikációja. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of projektmunka_Takacs_Mate_2024.pdf] PDF
projektmunka_Takacs_Mate_2024.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (924kB)
[thumbnail of Takacs_Mate_biralat.pdf] PDF
Takacs_Mate_biralat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (215kB)

Absztrakt (kivonat)

A tizennégy hetes szakmai gyakorlatomat a V.M. komm KFT. cégnél teljesítettem, ezért szeretném bemutatni ennek a cégnek a kommunikációját és logisztikai aspektusait a dolgozatomban, hiszen egy jól megszervezett logisztika és egy kölcsönösen előnyös kommunikáció elengedhetetlen egy cég hosszútávú sikeréhez.A munkavégzésem során sok tapasztalatot szereztem és beleláthattam a cég belső kommunikációjába, valamint az ügyfelekkel és partnerekkel történő ügyintézésbe is bevontak.Dolgozhattam a cég informatikai rendszerével, amit szigorú szabályozás véd. Az ISO tanúsítvány tanulmányozása az első feladataim közé tartozott, mivel ez a cégen belül alapképzésnek minősül.Kutatásom célja egyrészt a szakmai tudásom fejlesztése volt a szakmai gyakorlatom során, másrészt az egyetemen szerzett tanulmányi tudásomat is érvényesíteni akartam a munkavilágában. A primer ér szekunder kutatásom alapján, a kutatási kérdésekre adtam választ és a cég elemzésével megértettem a cég működését, és az ismeretszerzésem sikeres lett minden szempontból. A cég szervezeti és más fontos egységébe is betekintést kaphattam.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: belső kommunikáció fejlesztése, belső PR, egészségügy, kis- és középvállalkozás - KKV, kommunikáció, logisztikai szolgáltatások, ügyfélkapcsolat
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:17
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet