Challenges of sustainability in hotels, with a focus on guest perception

Nehéz-Posony Benedek (2024) Challenges of sustainability in hotels, with a focus on guest perception. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (916kB)
[thumbnail of JDK_2024 BSc Assessment Sheet_Nehéz-Posony Benedek.pdf] PDF
JDK_2024 BSc Assessment Sheet_Nehéz-Posony Benedek.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (153kB)
[thumbnail of 2024 BSc Assessment Sheet_Nehéz-Posony Benedek_Miklós_2024.pdf] PDF
2024 BSc Assessment Sheet_Nehéz-Posony Benedek_Miklós_2024.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (306kB)

Absztrakt (kivonat)

The objective of this thesis is to focus on sustainability in various hotels. An understanding of the current state of sustainability in hotels and the identification of major trends and challenges within the industry are key. The focus will revolve around the different challenges that occur with the integration of sustainability. Additionally, the existing guidelines and suggestions aimed at supporting hoteliers on the topic of going green will be analyzed.Several factors shall be examined, like economic, operational, consumer perception, supply chain, and technological challenges. It is also important to note that while sustainability is far greater than the hotel industry just by itself, hotels are a very strong example to demonstrate the impact that it holds. Different sections might begin from a larger scope, like the environment of the planet, the overall awareness of humanity, and the politics surrounding the topic. This scope will constantly be reduced to the theme of hotels, drawing a parallel line between them and the outside world.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: eco, economy, environment, guest perception, hotel, lodging, sustainability
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:17
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet