A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól

Majerik Norbert (2016) A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól.pdf] PDF
A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (813kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fagylalt, fagylaltkészítés, ízvilág
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 08:47
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 13:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet