Majerik Norbert (2016) A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A magyarországi fagylaltkultúra a XIX. századtól.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (813kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fagylalt, fagylaltkészítés, ízvilág |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 06. 08:47 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 13:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |