Gócza Márton (2024) Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Gócza Márton_Szakdolgozat_H2CEIT.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (912kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Gócza.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (193kB) |
|
PDF
GÓCZA MÁRTON Szakdolgozat értékelő Bsc_2406 (003).pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (151kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztásáról szól Budapest éjszakai vendéglátóiparában. Nagyjából két évet dolgoztam az ipar ezen részében, mind szakmailag, mind személyesen kötődök az ipar ezen részéhez. A vendéglátás ezen része javarészt italértékesítéssel foglalkozik, amelyek közül mindíg is személyes kedvencem volt az amerikai whiskey, így a szakdolgozatomat e köré építettem. A Bourbon és a Tennessee azok az italok, amelyek mindíg itt lesznek Budapesten és mindíg népszerűek leszenk. Azok a vendéglátósok, akik szeretik a szakmájukat, hivatásként tekintenek rá, azok mindíg meg fogják találni az ezen italokban rejlő lehetőségeket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, Budapest, kereskedelem, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:16 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |