Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban

Gócza Márton (2024) Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gócza Márton_Szakdolgozat_H2CEIT.pdf] PDF
Gócza Márton_Szakdolgozat_H2CEIT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (912kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Gócza.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Gócza.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (193kB)
[thumbnail of GÓCZA MÁRTON Szakdolgozat értékelő Bsc_2406 (003).pdf] PDF
GÓCZA MÁRTON Szakdolgozat értékelő Bsc_2406 (003).pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (151kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztásáról szól Budapest éjszakai vendéglátóiparában. Nagyjából két évet dolgoztam az ipar ezen részében, mind szakmailag, mind személyesen kötődök az ipar ezen részéhez. A vendéglátás ezen része javarészt italértékesítéssel foglalkozik, amelyek közül mindíg is személyes kedvencem volt az amerikai whiskey, így a szakdolgozatomat e köré építettem. A Bourbon és a Tennessee azok az italok, amelyek mindíg itt lesznek Budapesten és mindíg népszerűek leszenk. Azok a vendéglátósok, akik szeretik a szakmájukat, hivatásként tekintenek rá, azok mindíg meg fogják találni az ezen italokban rejlő lehetőségeket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 21. század, Budapest, kereskedelem, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:16
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:16

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet