Makai Anita (2024) Egy vidéki és egy budapesti étterem összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Makai Anita TNCPS2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Makai Anita Szakd_ért.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (146kB) |
|
PDF
Makai_Anita_TNCPS2_bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (239kB) |
Absztrakt (kivonat)
Két kínálatát tekintve hasonló étterem összehasonlításáról szól a szakdolgozat. Az egyik egy Balaton déli partján, Fonyódon elhelyezkedő, míg a másik egy Budapest belvárosában fekvő vendéglátó egység. A dolgozat olvasása során betekintést nyerhet az olvasó az étlap, illetve itallap készítés szabályaiba, megismerheti a kínálat fogalmát, a szezonalitást, valamint a marketing jelentőségét is. Megtudhatja, hogy miért fontos a hazai termékek forgalmazása. Ezt követi egy kutatás, melyben két interjú is található, valamint egy kérdőív, melyek átfogóbb képet adhatnak a balatoni, illetve a budapesti vendéglátásról.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, kínálat, összehasonlító elemzés, turizmus, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:15 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:15 |
Actions (login required)
Tétel nézet |