Esküvő zöld szemléletben, avagy hogyan szervezzünk fenntartható esküvőt

Antal Barbara (2024) Esküvő zöld szemléletben, avagy hogyan szervezzünk fenntartható esküvőt. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Antal Barbara_szakdolgozat_YHVANP.pdf] PDF
Antal Barbara_szakdolgozat_YHVANP.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[thumbnail of Antal Barbara_Szakdolgozat értékelő Bsc.pdf] PDF
Antal Barbara_Szakdolgozat értékelő Bsc.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (145kB)
[thumbnail of Antal Barbara_konzulensi_Fábián Tamás.pdf] PDF
Antal Barbara_konzulensi_Fábián Tamás.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (244kB)

Abstract

Az elmúlt évtizedekben egyre erőteljesebben előtérbe került a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontossága mindennapi életünkben, és ez alól a „nagy nap”-ként emlegetett esküvő sem képez kivételt, hiszen a szerelem és a környezettudatosság összehangolására is számtalan módszer létezik, amiket bátran alkalmazhatunk. A szakdolgozatom során ezeket a tudatos módszereket mutatom be, ezzel is szemléltetve, mennyi mindent tehetünk azért, hogy esküvőnknek a lehető legkisebb ökolábnyoma legyen. Dolgozatom során az is kiderül, a megkérdezett magyarok számára esküvőszervezés során mennyire fontos a fenntarthatóság és mennyire ismertek, illetve elterjedtek ezek a tudatos alternatívák hazánkban.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: esküvő, esküvőszervezés, fenntartható esküvő, fenntartható fejlődés, fenntarthatóság
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2024. Jul. 15. 10:15
Last Modified: 2024. Jul. 15. 10:15

Actions (login required)

View Item View Item