Füle Petra (2024) Borok a New York Palotában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka BGE KVIK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Projektmunka_ért_Füle_Petra.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (243kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunka témája az Itallap elemzés, melyet én a gyakorlati helyem, a New York Kávéház Anantara Hotel alapján dolgoztam ki. Mivel középiskolás korom óta vendéglátást tanulok, ezt is végeztem, nem nagyon volt kérdés számomra, hogy egy olyan témát választok, melyben a borok szerves részt képviselnek. Dolgozatomban megvizsgáltam a szakirodalmi rész során, hogy hogyan is készülnek a borok, hogyan jut el a bor a szüreteléstől a palackozásig. A kutatásomhoz pedig egy interjút, és egy kérdőívet állítottam össze. Az interjú során főleg a Kávéház vendégeinek borfogyasztását vizsgáltam meg. Ezzel szemben a kérdőívben a kávézóba járást, és az általános borfogyasztással kapcsolatos adatokat kérdeztem meg. Mi alapján választanak bort? Hol fogyasztják azokat? Valamint, hogy melyik bort kedvelik a legjobban a Kávéház kínálata közül.?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | borászatok, borkultúra, borok, borvidékek, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:15 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:15 |
Actions (login required)
Tétel nézet |