Borok a New York Palotában

Füle Petra (2024) Borok a New York Palotában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka BGE KVIK.pdf] PDF
Projektmunka BGE KVIK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Projektmunka_ért_Füle_Petra.pdf] PDF
Projektmunka_ért_Füle_Petra.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (243kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunka témája az Itallap elemzés, melyet én a gyakorlati helyem, a New York Kávéház Anantara Hotel alapján dolgoztam ki. Mivel középiskolás korom óta vendéglátást tanulok, ezt is végeztem, nem nagyon volt kérdés számomra, hogy egy olyan témát választok, melyben a borok szerves részt képviselnek. Dolgozatomban megvizsgáltam a szakirodalmi rész során, hogy hogyan is készülnek a borok, hogyan jut el a bor a szüreteléstől a palackozásig. A kutatásomhoz pedig egy interjút, és egy kérdőívet állítottam össze. Az interjú során főleg a Kávéház vendégeinek borfogyasztását vizsgáltam meg. Ezzel szemben a kérdőívben a kávézóba járást, és az általános borfogyasztással kapcsolatos adatokat kérdeztem meg. Mi alapján választanak bort? Hol fogyasztják azokat? Valamint, hogy melyik bort kedvelik a legjobban a Kávéház kínálata közül.?

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: borászatok, borkultúra, borok, borvidékek, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:15
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:15

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet