Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése

Gyulay Ákos (2024) Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of FOSZK_GyulayÁkos_2024.pdf] PDF
FOSZK_GyulayÁkos_2024.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (246kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámat az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggelijének az elemzéséről írom, ahol a szakmai gyakorlatomat is töltöttem. A Hotelstars Union kritériumrendszere jelenlegnem határozza meg azt, hogy milyen legyen egy büféasztal szélessége, mélysége a szállodában. Így ezt mind a hotel dönti el.Ezért megvizsgálom, hogy mennyire tartják fontosnak a reggelit a szállodában, illetve, hogy mik azok a tényezők amik befolyásolják az ottani reggeli á la carte menü összeállítását.Azt is megnézem, hogy mennyire felel meg a mostani trendeknek a reggeli, valamint kitérek arra, hogy mik azok a trendek, amik megtalálhatóak egy mai szálloda reggelijénél.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Anantara, New York Palace, New York Palace Budapest Hotel, reggeli, Szállodai reggeli
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:14
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet