Gyulay Ákos (2024) Az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggeli kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
FOSZK_GyulayÁkos_2024.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (246kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámat az Anantara New York Palace Budapest Hotel reggelijének az elemzéséről írom, ahol a szakmai gyakorlatomat is töltöttem. A Hotelstars Union kritériumrendszere jelenlegnem határozza meg azt, hogy milyen legyen egy büféasztal szélessége, mélysége a szállodában. Így ezt mind a hotel dönti el.Ezért megvizsgálom, hogy mennyire tartják fontosnak a reggelit a szállodában, illetve, hogy mik azok a tényezők amik befolyásolják az ottani reggeli á la carte menü összeállítását.Azt is megnézem, hogy mennyire felel meg a mostani trendeknek a reggeli, valamint kitérek arra, hogy mik azok a trendek, amik megtalálhatóak egy mai szálloda reggelijénél.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Anantara, New York Palace, New York Palace Budapest Hotel, reggeli, Szállodai reggeli |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:14 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |