Fekszi Emese (2024) A kézműves termékek szerepe a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fekszi Emese_H0KXIH.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Fekszi Emese.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (142kB) |
|
PDF
FEKSZI EMESE Szakoktató BA bírálati lap 2024 másolata másolata.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (329kB) |
Absztrakt (kivonat)
Kutatásom alapproblémája: ,,A szakács szakképzés fejlesztési lehetőségei”, célkitűzése ,,A kézműves termékek beillesztése az oktatásba”, melyet azért tartok fontosnak, mert egyrészt korábbi kutatásaimra hivatkozva azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb a kézműves termékek iránti igény, másfelől pedig még nem született hasonló kutatás ezen a területen, így munkásságom nem csak aktuális, hanem abszolút hiánypótló is.Kutatásmódszertanként a szekunder – rendelkezésre álló szakirodalom feldolgozása – mellett primer módszert alkalmazok, ennek megfelelően kérdőívet készítek a vendéglátóipari oktatási intézmények pedagógusainak részére. A komplex eredmények érdekében a szakképzésben dolgozók mellett az ágazatban aktívan tevékenykedők körében szintén vizsgálódom, mely területen a budaörsi Rutin Gasztrolubickoló egyik séf-tulajdonosával készítek mélyinterjút.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, gasztrotörténet, szakácsművészet, szakképzés, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:13 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |