Cseh Blanka (2024) Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Projektmunka_ért_Cseh_Blanka.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (243kB) |
Absztrakt (kivonat)
A borok kiválasztása kulcsfontosságú az éttermek teljesítménye szempontjából. Jamie Oliver hírnevét, valamint olasz konyhaművészetét tekintve érdekes vizsgálódási területet nyújt a magyarországi étterem borválasztéka. Jamie Oliver egyik legismertebb személy a gasztronómia világában. Valószínűleg már mindenki hallott receptjeiről, könyveiről. Világszerte számos étterem alapítója. A legismertebb a „Jamie ’s Italian” étteremlánc, ahol olasz ételeket szolgálnak fel, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi alapanyagokra és a kiváló ízekre. Projektmunkám célja a budapesti Jamie Oliver olasz étterem itallapján szereplő borok értékesítésének az elemzése.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borászat, elemzés(ek), értékesítés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |