Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése

Cseh Blanka (2024) Jamie Oliver’s Italian Restaurant itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Projektmunka_ért_Cseh_Blanka.pdf] PDF
Projektmunka_ért_Cseh_Blanka.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (243kB)

Absztrakt (kivonat)

A borok kiválasztása kulcsfontosságú az éttermek teljesítménye szempontjából. Jamie Oliver hírnevét, valamint olasz konyhaművészetét tekintve érdekes vizsgálódási területet nyújt a magyarországi étterem borválasztéka. Jamie Oliver egyik legismertebb személy a gasztronómia világában. Valószínűleg már mindenki hallott receptjeiről, könyveiről. Világszerte számos étterem alapítója. A legismertebb a „Jamie ’s Italian” étteremlánc, ahol olasz ételeket szolgálnak fel, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi alapanyagokra és a kiváló ízekre. Projektmunkám célja a budapesti Jamie Oliver olasz étterem itallapján szereplő borok értékesítésének az elemzése.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bor, borászat, elemzés(ek), értékesítés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:12
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet