Varga Gergely Gyula (2024) Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Varga Gergely Gyula Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Melléklet.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (63kB) |
|
PDF
Varga Gergely_Projektmunka_ért.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (139kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom a Gasztvitál cégcsoport közétkeztetési tevékenységének bemutatására összpontosít, különös tekintettel a készétel gyártásra. Részletesen elemeztem a vendéglátó egységek áruforgalmi folyamatait, kezdve az alapanyagok beszerzésétől, az élelmiszer-előkészítésen át, egészen a kiszolgálásig. Dolgozatomban kiemeltem az élelmiszer-biztonsági előírások és minőségi szabványok betartásának jelentőségét a higiéniai sztenderdek fenntartásában. Bemutattam a cégcsoport által alkalmazott modern technológiákat és folyamatokat, amelyek hozzájárulnak az élelmiszerbiztonsághoz és a hatékony működéshez. Az elemzés során külön figyelmet fordítottam a közétkeztetés és készétel gyártás integrálására, valamint a fenntartható gyakorlatok alkalmazásával.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | 20. század, cég(ek), közétkeztetés, kutatás, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |