Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása

Varga Gergely Gyula (2024) Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Varga Gergely Gyula Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása.pdf] PDF
Varga Gergely Gyula Gasztvitál cégcsoport tevékenységének bemutatása.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Melléklet.pdf] PDF
Melléklet.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (63kB)
[thumbnail of Varga Gergely_Projektmunka_ért.pdf] PDF
Varga Gergely_Projektmunka_ért.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (139kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom a Gasztvitál cégcsoport közétkeztetési tevékenységének bemutatására összpontosít, különös tekintettel a készétel gyártásra. Részletesen elemeztem a vendéglátó egységek áruforgalmi folyamatait, kezdve az alapanyagok beszerzésétől, az élelmiszer-előkészítésen át, egészen a kiszolgálásig. Dolgozatomban kiemeltem az élelmiszer-biztonsági előírások és minőségi szabványok betartásának jelentőségét a higiéniai sztenderdek fenntartásában. Bemutattam a cégcsoport által alkalmazott modern technológiákat és folyamatokat, amelyek hozzájárulnak az élelmiszerbiztonsághoz és a hatékony működéshez. Az elemzés során külön figyelmet fordítottam a közétkeztetés és készétel gyártás integrálására, valamint a fenntartható gyakorlatok alkalmazásával.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: 20. század, cég(ek), közétkeztetés, kutatás, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:12
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet