A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül

Cseresznyés Klaudia Emese (2024) A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Cseresznyés_Klaudia_FOSZK-TV2024_tavasz.pdf] PDF
Cseresznyés_Klaudia_FOSZK-TV2024_tavasz.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Projektmunka bírálati lap Cseresznyés Klaudia 2024.pdf] PDF
Projektmunka bírálati lap Cseresznyés Klaudia 2024.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (146kB)

Absztrakt (kivonat)

Az élményközpontú vendéglátás és az italfogyasztási trendek egyre növekvő fontossággal bírnak a turizmus és vendéglátás területén. Projektmunkám a személyes tapasztalataim és élményeim alapján, továbbá a releváns szakirodalmi eredmények alapján járja körül a témát. Az ételek és italok kiválasztásának és ajánlásának fontosságát hangsúlyozza a vendégek elégedettségének biztosításában, amely az üzleti siker alapvető eleme. A szállodai működés minden aspektusában az élmények teremtése és az azokkal kapcsolatos visszajelzések kezelése kulcsfontosságú.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: alkoholfogyasztás, italfogyasztás, Magyarország, szálloda, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:12
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet