Cseresznyés Klaudia Emese (2024) A hazai italfogyasztási trendek bemutatása, a visegrádi Silvanus Hotel példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Cseresznyés_Klaudia_FOSZK-TV2024_tavasz.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Projektmunka bírálati lap Cseresznyés Klaudia 2024.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (146kB) |
Absztrakt (kivonat)
Az élményközpontú vendéglátás és az italfogyasztási trendek egyre növekvő fontossággal bírnak a turizmus és vendéglátás területén. Projektmunkám a személyes tapasztalataim és élményeim alapján, továbbá a releváns szakirodalmi eredmények alapján járja körül a témát. Az ételek és italok kiválasztásának és ajánlásának fontosságát hangsúlyozza a vendégek elégedettségének biztosításában, amely az üzleti siker alapvető eleme. A szállodai működés minden aspektusában az élmények teremtése és az azokkal kapcsolatos visszajelzések kezelése kulcsfontosságú.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | alkoholfogyasztás, italfogyasztás, Magyarország, szálloda, trendek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |