Rendezvényszervezés a Centrál Caféban

Negro Ernő (2024) Rendezvényszervezés a Centrál Caféban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka Negro Ernő.pdf] PDF
Projektmunka Negro Ernő.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (480kB)
[thumbnail of Negro Ernő_FOSZK_bírálat_Schultz Éva.pdf] PDF
Negro Ernő_FOSZK_bírálat_Schultz Éva.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (259kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban a rendezvényszervezésről írtam, a rendezvényszervezés csoportjairól, a rendezvényszervezés lépéseiről.Kutatási témámban a vendégekkel kapcsolatos esetleges panaszkezelési módszereit fejtettem ki. Ennek segítségül primer, illetve szekunder kutatást is végeztem a témában. Primer kutatási módszerem az interjúztatás volt, Tarnai Hanna, gyakorlatvezetőm segítségét kértem benne. Az ő válaszait elsősorban kielemeztem, illetve utána kiegészítettem a saját gondolataimmal is. Másodlagos kutatási módszerem a szakirodalmi áttekintés volt, mely során utánaolvastam a témának különböző szakirodalmakba, könyvekbe, folyóiratokban, illetve különböző weboldalakon egyaránt.A legfőbb módszerek közé tartozik a megfelelő illem, nyugodtság, higgadtság betartása, amikor egy panaszkodó vendég problémáját kezeli az ott dolgozó ember.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étterem, gazdaság, kutatás, turizmus, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:11
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet