A komló csókja: A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein

Kardos Andrea Éva (2024) A komló csókja: A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of A komló csókja a kollaborációk harmóniája a kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein.pdf] PDF
A komló csókja a kollaborációk harmóniája a kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Kardos Andrea Éva_Projektmunka_értékelő_CsG.pdf] PDF
Kardos Andrea Éva_Projektmunka_értékelő_CsG.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (144kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám legfőbb témája legfőbbképpen a magyar, de nemzetközi kisüzemben előforduló kollaborációk lehetséges feltérképezése, bemutatása. Azért választottam ezt a témát, mert egyrészt kapcsolódik a szakmai gyakorlati helyem tevékenységéhez, másrészt mert a magyar kisüzemi sörök teszik ki a mindennapjaimat, szeretném ha az olvasó ezáltal egy kis betekintést kapna a „mi kis világunkba”. 2022 decemberében egy kihelyezett óra keretein belül látogattunk el a One Beerbe a József körútra, ahol megismerkedtünk Nyíri Szilárddal és a One Beerrel, mint brand. Szilárd rengeteg információt átadott nekünk, majd pedig halkan megjegyezte, hogy a szakmai gyakorlatot is letölthetjük itt.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: együttműködés, kisüzemi termelés, söripar, sörtermelés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:11
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet