Kardos Andrea Éva (2024) A komló csókja: A kollaborációk harmóniája a magyar kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
A komló csókja a kollaborációk harmóniája a kisüzemi sörök világában és vendéglátóhelyein.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Kardos Andrea Éva_Projektmunka_értékelő_CsG.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám legfőbb témája legfőbbképpen a magyar, de nemzetközi kisüzemben előforduló kollaborációk lehetséges feltérképezése, bemutatása. Azért választottam ezt a témát, mert egyrészt kapcsolódik a szakmai gyakorlati helyem tevékenységéhez, másrészt mert a magyar kisüzemi sörök teszik ki a mindennapjaimat, szeretném ha az olvasó ezáltal egy kis betekintést kapna a „mi kis világunkba”. 2022 decemberében egy kihelyezett óra keretein belül látogattunk el a One Beerbe a József körútra, ahol megismerkedtünk Nyíri Szilárddal és a One Beerrel, mint brand. Szilárd rengeteg információt átadott nekünk, majd pedig halkan megjegyezte, hogy a szakmai gyakorlatot is letölthetjük itt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | együttműködés, kisüzemi termelés, söripar, sörtermelés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:11 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |