Besenyei Panna (2024) Az Éjjeli Bagoly Étterem egység desszertkínálatának bemutatása és elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Budapesti Gazdasági Egyetem vegleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Projektmunka_értékelő_Besenyei Panna.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (137kB) |
Absztrakt (kivonat)
Az ételintolerancia és az élelmiszerallergia a 21. század egyik népbetegségének is tekinthető. Az érintettek száma folyamatosan növekszik, így az ő igényeiknek megfelelő termékek kínálata is napról napra gyarapodik. Ez a tanulmány ezt a jelenséget tekinti át, valamint bemutatja a lehetőségeit, főként a cukrászati termékeken keresztül. Továbbá vizsgálja az ételintoleranciában/ élelmiszerallergiában érintett emberek étkezési szokásait és a számukra elérhető helyettesítő termékkínálatot. A kutatáshoz hozzájárul egy kérdőív eredményeinek elemzése is, hogy friss és biztos adatok álljanak rendelkezésre a következtetések levonásához.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászati termékek, élelmiszer-allergia, ételintolerancia, étrendek, helyettesítő termékek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:11 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |