A szállodai Front Office tevékenység szerepének és fontosságának bemutatása az Ibis Styles Budapest City szállodán keresztül

Rotár Bianka (2024) A szállodai Front Office tevékenység szerepének és fontosságának bemutatása az Ibis Styles Budapest City szállodán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Ibis Styles Budapest City.pdf] PDF
Ibis Styles Budapest City.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Rotár Bianka_konzulensi_Fábián Tamás.pdf] PDF
Rotár Bianka_konzulensi_Fábián Tamás.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (148kB)

Absztrakt (kivonat)

Az Ybis Styles Budapest City az Accor szállodalánc tagja, emiatt a dolgozatom első felében a szállodaláncról, annak felépítéséről, eredetéről, az Ibis Styles márka elemzéséről és az Ibis Styles Budapest City Szálloda (ahol a gyakorlati időmet töltöttem) általános bemutatásáról lehet olvasni. A dolgozat későbbi részében részletesen fogok beszámolni a Front Office tevékenységeiről, bemutatva az Ibis City szálloda működését és az ott dolgozó személyzet feladatait. Emellett részletesen elemzem majd a szervezeti, technikai és biztonsági fejlesztéseket, valamint beszámolok a személyzet képzéséről és továbbképzéséről. A Front Office-ról készített SWOT analízis és az Igazgatóval, valamint a Front Office menedzserrel folytatott interjúk segítségével mélyebb betekintést nyerek a szálloda működésébe és irányításába. Végül összegzem a gyakorlat és kutatás során szerzett tapasztalataimat, és megosztom azokat az értékes tanulságokat, amelyeket az interneten talált információk, a szakirodalmak és az egyetemi tanulmányaim során szereztem. Mindezeket a forrásokat és tapasztalatokat összefűzve, a dolgozatom teljes körű és átfogó képet nyújt majd az Accor szállodaláncról és az Ibis Styles Budapest City Szállodáról, valamint a szállodai Front Office szerepéről és fontosságáról.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Accor Hotels, Front Office, recepció, szálloda, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:10
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet