Nagy Márk Krisztián (2024) Itallapelemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Projekt munka Nagy Márk 2024.04.29.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (432kB) |
|
PDF
Projektmunka_ért_Nagy_Márk_Krisztián.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (242kB) |
Absztrakt (kivonat)
Kékkúton a Kőkút Kert Vendéglő itallapján szereplő italok bemutatása, az italok felszolgálásának módjai az étteremben. Bővebben részletezve az étteremben értékesített borok a négy pincészettől. A vendéglőben használatos Fruitsys rendszer 2023.Június 1 és Agusztus 31 közötti időszakában eladott italok mennyiségének elemzése. Káli-medence és a Káli-medence településeinek rövid bemutatása. A vendéglő épületének bemutatása. Ajánlásom az itallap módosítására valamint a nagyobb értékesítés érdekében marketing tevékenység bevoására.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, kávé, koktél, pálinka, sör |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:10 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |