Itallapelemzés

Nagy Márk Krisztián (2024) Itallapelemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projekt munka Nagy Márk 2024.04.29.pdf] PDF
Projekt munka Nagy Márk 2024.04.29.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (432kB)
[thumbnail of Projektmunka_ért_Nagy_Márk_Krisztián.pdf] PDF
Projektmunka_ért_Nagy_Márk_Krisztián.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (242kB)

Absztrakt (kivonat)

Kékkúton a Kőkút Kert Vendéglő itallapján szereplő italok bemutatása, az italok felszolgálásának módjai az étteremben. Bővebben részletezve az étteremben értékesített borok a négy pincészettől. A vendéglőben használatos Fruitsys rendszer 2023.Június 1 és Agusztus 31 közötti időszakában eladott italok mennyiségének elemzése. Káli-medence és a Káli-medence településeinek rövid bemutatása. A vendéglő épületének bemutatása. Ajánlásom az itallap módosítására valamint a nagyobb értékesítés érdekében marketing tevékenység bevoására.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bor, kávé, koktél, pálinka, sör
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:10
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet