Egy választott cég logisztikai és kommunikációs feladatai bemutatása

Fodor Kitti Lilla (2024) Egy választott cég logisztikai és kommunikációs feladatai bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2029. Április 14..

Download (893kB)
[thumbnail of Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (164kB)
[thumbnail of FodorK.pdf] PDF
FodorK.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (194kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakmai gyakorlatom során, a vállalatnál töltött időmben sok mindent tanulhattam a logisztikai folyamatokról, az adatok feldolgozásában. Bele láttam a mindennapi tevékenységekbe és az idő alatt egyre több feladatot kaptam, ami által mindig újat tanultam. A dolgozatomban kitértem az összes feladatra, amelybe bel láttam és amit csináltam. Emellett több részleg tevékenységéről is kaptam információkat.Itt létem során a Data, állománykezelő részlegen tevékenykedtem. Először találkoztam ezzel a munkakörrel, mellesleg nagyon megszerettem. Bele láttam az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, mivel a szerződések megszüntetését én végeztem. Különböző feladatokkal találkoztam, megtanultam nagy rendszerekbe adatokat betölteni és feldolgozni. Volt szerencsém segíteni a Sales csapatnak egy kimutatás létrehozásában.Több részleg munkafolyamataiban nem vettem részt, viszont mivel mindenki nagyon nyitott volt felém, bármikor válaszoltak a kérdéseimre és bele láthattam abba a munkakörnyezetbe, amit érdekesnek találtam.Lassan egy éve, hogy minden nap örömmel jövök be az irodába és ez a nap végére sem változik. Örülök, hogy lehetőségem volt erről a cégről írni a projektmunkám során.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: adminisztráció, biztosítás(ok), logisztika, munkafolyamatok, telekommunikáció
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:10
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet