Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése

Vass Nikoletta (2024) Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése.pdf] PDF
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Vass Nikoletta_Projektmunka_ért.pdf] PDF
Vass Nikoletta_Projektmunka_ért.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (138kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban a tardosi Kemencés Fogadó kínálatát elemzem. Kínálatuk sokszínű, főként hagyományos, magyaros jellegű ételeket készítenek. Kutatásomhoz felhasználom az étterem 2023-as értékesítési adatait, illetve egy általam készített kérdőív válaszaiból szeretném jobban megismerni a vendégek fogyasztási szokásait, hogy mennyire tartják fontosnak a vidéki, tájjellegű éttermek szerepét a gasztronómiai hagyományok megőrzésében, mennyire népszerűek körükben a magyaros ételek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étterem, gasztronómia, Gasztronómiai trendek, kínálat, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:09
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet