Vass Nikoletta (2024) Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Vass Nikoletta_Projektmunka_ért.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (138kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban a tardosi Kemencés Fogadó kínálatát elemzem. Kínálatuk sokszínű, főként hagyományos, magyaros jellegű ételeket készítenek. Kutatásomhoz felhasználom az étterem 2023-as értékesítési adatait, illetve egy általam készített kérdőív válaszaiból szeretném jobban megismerni a vendégek fogyasztási szokásait, hogy mennyire tartják fontosnak a vidéki, tájjellegű éttermek szerepét a gasztronómiai hagyományok megőrzésében, mennyire népszerűek körükben a magyaros ételek.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, gasztronómia, Gasztronómiai trendek, kínálat, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:09 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |