Kéri Helga (2024) A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
A Mercure Budapest Korona által kínált fb tevékenységek bemutatása és elemzése.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Kéri Helga_Projektmunka_ért.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (139kB) |
Absztrakt (kivonat)
A témaválasztásom a szálloda food and beverage tevékenységének a bemutatására esett, lassan egy éve dolgozok a szálloda e területén, kezdetben reggeliztető felszolgálóként, a gyakorlat kezdete óta pedig bankett gyakornokként fejlesztem a tudásomat. Sokan külső szemlélőként nem is sejtik, hogy ezek a szállodai egységek kiegészítik egymást, napi szinten menedzselést igényel a munkaszervezés, a minőség, standardok nyújtása a vendégek illetve a megrendelők felé.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Accor Hotels, rendezvények, szállodaipar, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:09 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |