A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése

Kéri Helga (2024) A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of A Mercure Budapest Korona által kínált fb tevékenységek bemutatása és elemzése.pdf] PDF
A Mercure Budapest Korona által kínált fb tevékenységek bemutatása és elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Kéri Helga_Projektmunka_ért.pdf] PDF
Kéri Helga_Projektmunka_ért.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (139kB)

Absztrakt (kivonat)

A témaválasztásom a szálloda food and beverage tevékenységének a bemutatására esett, lassan egy éve dolgozok a szálloda e területén, kezdetben reggeliztető felszolgálóként, a gyakorlat kezdete óta pedig bankett gyakornokként fejlesztem a tudásomat. Sokan külső szemlélőként nem is sejtik, hogy ezek a szállodai egységek kiegészítik egymást, napi szinten menedzselést igényel a munkaszervezés, a minőség, standardok nyújtása a vendégek illetve a megrendelők felé.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Accor Hotels, rendezvények, szállodaipar, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:09
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet