Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén

Erdei Virág Adél (2024) Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Erdei Virág Adél_Projektmunka_Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén   .pdf] PDF
Erdei Virág Adél_Projektmunka_Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (919kB)
[thumbnail of Erdei Virág Adél_Projektmunka_Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén.pdf] PDF
Erdei Virág Adél_Projektmunka_Nemzetközi és hazai rendezvények sajátosságai a Hungexpo területén.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (919kB)
[thumbnail of Projektmunka_értékelő_Erdei Virág Adél.pdf] PDF
Projektmunka_értékelő_Erdei Virág Adél.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (137kB)

Absztrakt (kivonat)

Úgy vélem, hogy a kutatásaim során bebizonyosodott, hogy a Hungexpo, mint rendezvényhelyszín remek lehetőségekkel és nyitottsággal fogadja a partnereket, látogatókat és érdeklődőket. A projektmunkám során átfogó és részletes képet sikerült alkotnom a Hungexpo belső folyamatairól, az egész intézmény működéséről, a helyszínen zajló rendezvények szervezéséről és lebonyolításáról, valamint a szolgáltatásokról. Ezenkívül kiemeltem a Hungexpo nyitottságát és rugalmasságát, amely lehetővé teszi számukra, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak az ügyfelek egyedi igényeihez és a rendezvények változó körülményeihez. A dolgozatomban bemutatott átfogó kép azt sugallja, hogy a Hungexpo nem csupán egy egyszerű rendezvényhelyszín, hanem egy dinamikus és innovatív intézmény, amely elkötelezett a folyamatos fejlődés és kiválóság iránt. A kiváló lehetőségek és a profi szolgáltatások kombinációjának köszönhetően bízom benne, hogy a Hungexpo továbbra is vezető szerepet fog játszani a rendezvényszervezés terén, és erősíteni fogja pozícióját a nemzetközi piacon. A Hungexpo által nyújtott catering szolgáltatások és vendéglátás kiváló minősége további bizonyíték arra, hogy a helyszín nem csupán a rendezvények technikai és logisztikai infrastruktúrájára fókuszál, hanem fontosnak tartja a résztvevők kényelmét és elégedettségét is. A dolgozatom által bemutatott eredmények alapján azt hiszem, hogy a Hungexpo a jövőben is fenntartja vezető pozícióját a rendezvényszervezés terén Közép Európában, és továbbra is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt mind a belföldi, mind a nemzetközi események számára. A kutatásom során szerzett tapasztalatok alapján örömmel ajánlom a Hungexpot rendezvényhelyszínként minden olyan szervezőnek, ügynökségnek, cégnek, aki kiemelt figyelmet és kiváló minőséget keres egy rendezvény vagy esemény megrendezéséhez.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: 21. század, Budapest, rendezvények, turizmus, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:09
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet