A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében

Dede Gergely (2024) A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dede Gergely_A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében.pdf] PDF
Dede Gergely_A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Dede_Gergely_BA_KM_2024.pdf] PDF
Dede_Gergely_BA_KM_2024.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (218kB)
[thumbnail of Dede Gergely_b.pdf] PDF
Dede Gergely_b.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (218kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom a kenyerek értékesítésének sajátosságairól szól a Tesco áruház tekintetében. Vizsgáltam a kenyerek fajtáit és minőségi tulajdonságait, a kenyér ár változásait. Továbbá megnéztem az áruház működését és elemeztem a tevékenységét, forgalmát. Interjút készítettem egy áruházvezető helyettessel az áruház működéséről. Fogyasztói véleménykutatást céljából vaktesztet végeztem. A teszt során három hasonló típusú kenyeret hasonlíttattam össze egymással, annak érdekében, hogy kiderítsem „vakon” beazonosítható-e a nevük és az áruk.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: áruértékesítés, árváltozások, élelmiszer-kereskedelem, frissáru értékesítés, kenyér
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:07
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet