Dede Gergely (2024) A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dede Gergely_A kenyerek értékesítésének sajátosságai a Tesco tevékenységében.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Dede_Gergely_BA_KM_2024.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (218kB) |
|
PDF
Dede Gergely_b.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (218kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom a kenyerek értékesítésének sajátosságairól szól a Tesco áruház tekintetében. Vizsgáltam a kenyerek fajtáit és minőségi tulajdonságait, a kenyér ár változásait. Továbbá megnéztem az áruház működését és elemeztem a tevékenységét, forgalmát. Interjút készítettem egy áruházvezető helyettessel az áruház működéséről. Fogyasztói véleménykutatást céljából vaktesztet végeztem. A teszt során három hasonló típusú kenyeret hasonlíttattam össze egymással, annak érdekében, hogy kiderítsem „vakon” beazonosítható-e a nevük és az áruk.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | áruértékesítés, árváltozások, élelmiszer-kereskedelem, frissáru értékesítés, kenyér |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |