A DiVino Borbár kínálatának változása, a borfogyasztási trendek kapcsán

Kele Ádám (2024) A DiVino Borbár kínálatának változása, a borfogyasztási trendek kapcsán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kele Ádám E76I9B DiVino Borbár kínálatának változása a borfogyasztási trendek kapcsán.pdf] PDF
Kele Ádám E76I9B DiVino Borbár kínálatának változása a borfogyasztási trendek kapcsán.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Kele.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Kele.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (192kB)
[thumbnail of KELE ÁDÁM Szakdolgozat értékelő Bsc_2406.pdf] PDF
KELE ÁDÁM Szakdolgozat értékelő Bsc_2406.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (149kB)

Absztrakt (kivonat)

A DiVino Borbár kínálatának változása a borfogyasztási trendek kapcsánA DiVino Borbár Budapest egyik legkedveltebb borbárja, amely széles választékot kínál magyar borokból. A szakdolgozat célja a DiVino Borbár kínálatának az elmúlt években bekövetkezett változásait elemzi a borfogyasztási trendek tükrében.A kutatás során fiatal magyar borászokkal, készítettem interjúkat. A borászok a DiVino franchise beszállító partnerei így szorosan kapcsolódnak a Borbár életéhez.A kutatás eredményei azt mutatják, hogy a DiVino Borbár kínálata a borfogyasztási trendekkel összhangban változott. A fehérborok egyre népszerűbbek, ezért a DiVino Borbár kínálatában is növekedett a fehérborok aránya.A szakdolgozat megállapításai alapján a DiVino Borbár igyekszik követni a borfogyasztási trendeket és kielégíteni a borfogyasztók igényeit. A DiVino Borbár kínálata széles és változatos, ami vonzóvá teszi a borfogyasztók számára.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor trendek, borbár, borfogyasztás, DiVino, Junibor
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:07
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet