Kele Ádám (2024) A DiVino Borbár kínálatának változása, a borfogyasztási trendek kapcsán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kele Ádám E76I9B DiVino Borbár kínálatának változása a borfogyasztási trendek kapcsán.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Kele.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (192kB) |
|
PDF
KELE ÁDÁM Szakdolgozat értékelő Bsc_2406.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (149kB) |
Absztrakt (kivonat)
A DiVino Borbár kínálatának változása a borfogyasztási trendek kapcsánA DiVino Borbár Budapest egyik legkedveltebb borbárja, amely széles választékot kínál magyar borokból. A szakdolgozat célja a DiVino Borbár kínálatának az elmúlt években bekövetkezett változásait elemzi a borfogyasztási trendek tükrében.A kutatás során fiatal magyar borászokkal, készítettem interjúkat. A borászok a DiVino franchise beszállító partnerei így szorosan kapcsolódnak a Borbár életéhez.A kutatás eredményei azt mutatják, hogy a DiVino Borbár kínálata a borfogyasztási trendekkel összhangban változott. A fehérborok egyre népszerűbbek, ezért a DiVino Borbár kínálatában is növekedett a fehérborok aránya.A szakdolgozat megállapításai alapján a DiVino Borbár igyekszik követni a borfogyasztási trendeket és kielégíteni a borfogyasztók igényeit. A DiVino Borbár kínálata széles és változatos, ami vonzóvá teszi a borfogyasztók számára.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor trendek, borbár, borfogyasztás, DiVino, Junibor |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |