Takács Tamás (2024) Meat Substitutes & Other Nutritional Trends Of Present Days. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Thesis.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Questionnaire questions.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (96kB) |
|
PDF
Interview questions.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (89kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap angol_Tamas_Takacs.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (91kB) |
|
PDF
Takács Tamás_Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
In the rapid-paced world of the 21st century, eating habits develop in parallel with technological progress, globalization and changing social norms.The goal of my dissertation was to search for answers how an essential need like nutrition was capable of creating a new type of fashion which is highly isnpired by our desire to stay healthy.To gain the answers, I examined the social, economic, and cultural aspects that affect the general mentality of mealing, and tried to provide an insight into not only the individual, but also the commercial side of food consumption.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21th century, Change of habits, food industry, mealing, trend |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |