Lux Bence (2024) Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Lux Bence_QA6S5T_ Ételek minőségének biztosítása külső rendezvényhelyszíneken 2024.04.30.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Lux Bence.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Lux Bence.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (89kB) |
Absztrakt (kivonat)
A kutatásom központi témája az ételek minőségének biztosítása külső rendezvényhelyszíneken. Ez a téma eddig kevés figyelmet kapott a szakirodalomban. Célom az volt, hogy különböző típusú rendezvényeken keresztül feltárjam, milyen vendéglátási módszerek vezetnek a legmagasabb ételminőség eléréséhez. Fontosnak tartom, hogy olyan tapasztalt szakembereket kérdezzek, akik számos rendezvényt szerveztek már különböző helyszíneken. A vendéglátás minőségének személyes és szakmai szempontból is fontosnak tartom a vizsgálatát. A vendéglátás legfőbb célja egy maradandó élmény nyújtása, melyhez nélkülözhetetlen a szolgáltatások minősége. Dolgozatomban áttekintem a rendezvények típusait, bemutatom az ételek minőségét befolyásoló tényezőket, technológiákat és kiegészítő faktorokra is kitérek, melyek elengedhetetlenek a rendezvények sikeres lebonyolításához.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, rendezvények, szolgáltatásminőség, technológiai fejlődés, vevőközpontúság |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |