Nagy Szabolcs (2024) Koktéltrendek Magyarországon, külföldhöz viszonyítva az abádszalóki Sunset Panorama Cocktail Bar & Pizza alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Nagy Szabolcs_Szakdolgozat_HP0OX3.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2029. Június 12.. Download (2MB) |
|
PDF
7.-titkositasi-kerelem-2024 NAGY SZABOLCS.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (146kB) |
|
PDF
Nagy Szabolcs_Szakdolgozat értékelő Bsc_CsG.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (198kB) |
|
PDF
Nagy Szabolcs_Szakdolgozat értékelő Nyíri Szilárd.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (222kB) |
Absztrakt (kivonat)
A kutatásom célja és lényege az volt, hogy miért is érdemes követni a külföldön elterjedt trendeket/koktél trendeket. A kutatás értelmet adott annak, hogy üzleti szempontból mennyire éri meg követni az újdonságokat, vagy akár újítónak is, ezek a trendek lehetővé teszik azt, hogy egy nagyobb fogyasztói réteget tudjon bevonzani az adott vendéglátó egységbe. A kutatás során a saját hibáimból, illetve a saját tapasztalataimból látható, hogy is működött és mennyire volt sikeres az étteremben a milyen koktélbárhoz viszonyítva, és léptékekben fejlődött a bar évről-évre az új trendek követésével, így az old-skool hagyományokon alapuló étterem miként vitte saját magát csődbe ezzel a nem-trendkövető hozzáállással.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, koktéltrendek, üzleti döntések, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:06 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:06 |
Actions (login required)
Tétel nézet |