The Mediterranean Diet and its Effects on Tourism

Eszter Hanna (2024) The Mediterranean Diet and its Effects on Tourism. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Eszter Hanna Thesis.pdf] PDF
Eszter Hanna Thesis.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő lap angol_Eszter_Hanna.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő lap angol_Eszter_Hanna.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (89kB)
[thumbnail of Eszter Hanna_Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf] PDF
Eszter Hanna_Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (243kB)

Absztrakt (kivonat)

The main objective of my thesis is to dissect each and every part of the Mediterranean diet, from its beginnings reaching back to the birth of human culture, through the many influences and changes it had. A diet with a history spanning centuries, during which each country evolved into its own personal gastronomy, while still staying true to what we regard as the Mediterranean way of eating. Through my own experiences, the feeling and opinions of tourists’ who have visited the region, an analysis on the diet’s social media presence and an interview with a hospitality professional, I seek to understand how it influences our modern society and the future potential it has on the betterment of our well-being.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: dietary habits, food culture, gastrotourism, Mediterranean, plant based
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:05
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet