Bárányos Bence (2024) The investigation of managerial duties in the case of high-class restaurants. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
The investigation of managerial duties in the case of high-class restaurants.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (795kB) |
|
PDF
Research plan.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (64kB) |
|
PDF
240531_BA_BárányosBence.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (173kB) |
|
PDF
Bence_Bárányos_opponent_lakatos.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (187kB) |
Absztrakt (kivonat)
This study aimed to investigate managerial duties in high-class hospitality. Borkonyha serves as a notable example within the Hungarian hospitality industry, distinguished by its continuous development, adaptability, and warm atmosphere. Restaurant managers play a critical role in overseeing all aspects of the restaurant's operation to ensure its success and profitability. Finding smaller and more significant elements of the service, presentation and atmosphere that could serve as a ‘recipe’ for other hospitality units as well. On the other hand, examining the difficulties and introducing the possible problem-solving methods. The claim originates from the short lifetime of Hungarian restaurants, despite the fact that one of the main growth sectors is gastronomy in Hungary.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | High-class, hospitality, Managerial duties, Michelin, restaurants |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:05 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |