Mezei Orsolya (2024) Különböző étrendek és az egészséges életmód. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Különböző étrendek és az egészséges életmód.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Mezei Orsolya _k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (164kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Mezei Orsolya.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
Absztrakt (kivonat)
A napjainkban egyre elterjedtebb ételallergiákkal és ételérzékenységekkel, valamint a cukorbetegséggel és az inzulinrezisztenciával szerettem volna a dolgozatomban foglalkozni. Személyes tapasztalatokat szőttem bele, valamint egy online kérdőív segítségével a válaszadók véleményét is megismerhettem a témakörrel kapcsolatban. Célom, hogy a jövőben növekedjen azon vendéglátóhelyek száma, amelyeket különböző szigorú diétákkal élő emberek is felkereshetnek barátaikkal, családtagjaikkal. Sajnos saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy milyen kimaradni programokból, mert azok olyan éttermekben lettek megtartva, amik nem tartották fontosnak, hogy szélesítsék a választékukat egészséges, allergén-mentes alternatívákkal.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, cukorbetegség, étterem, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:04 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:04 |
Actions (login required)
Tétel nézet |