Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák

Sipos Bolda Szemőke (2024) Zöldségek felhasználásával készült desszertek, mint egészségesebb alternatívák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Sipos Bolda(QOOIQI)-Szakdolgozat.pdf] PDF
Sipos Bolda(QOOIQI)-Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Sipos Bolda Szemőke.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Sipos Bolda Szemőke.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (147kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Sipos Bolda Szemőke.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Sipos Bolda Szemőke.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (141kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban többek között azon kérdésekre keresem a választ, hogy a zöldségek felhasználásával készült desszertek egészségesebb alternatívái-e a hagyományos desszerteknek, illetve, hogy a fogyasztók nyitottak-e ezen alternatívák felé és egyáltalán kiérzik-e a különböző felhasznált zöldségek ízjegyeit ezen termékekben. A szakirodalmak áttekintését követően kutatásomhoz kétféle kvantitatív módszert, kérdőívet és vaktesztet alkalmaztam, melyek eredményeinek segítségével igyekszem feltárni a témát.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: egészség, innováció, táplálkozás, vendéglátás, zöldség
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:03
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet