Lammel Kálmán (2024) No Waste, avagy a XXI. század adta lehetőség az élelmiszerpazarlás megelőzésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (831kB) |
|
PDF
Teljes_szakdoga_Lammel_Kalman.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (831kB) |
|
PDF
Lammel Kálmán_KM magyar bírálati lap BELSŐ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (208kB) |
|
PDF
Lammel Kálmán_BA KM magyar bírálati lap KÜLSŐ.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (197kB) |
Absztrakt (kivonat)
Tisztelt Értékelő, Megtekintő!Miért is választottam ezt a témát?Számomra nagyon fontos és aktuális ez a téma. Azt gondolom, hogy még ebben a felgyorsult világban is kis odafigyeléssel rengeteget lehetne tenni a Magyarországon ~65, Eu-s szinten 70+ kg/fő/év kidobott élelmiszer ellen. Ennek a számnak a fele kb. az oda nem figyelésből, azaz az élelmiszer lejárata miatti kidobás.Véleményem szerint az applikációm ehhez nagyban hozzájárulna, melyet jelen szakdolgozatomban „csak” az elméleti hátterét mutatnám be.Köszönettel, Tisztelettel:Lammel Kálmán
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, élelmiszer, élelmiszerbiztonság, élelmiszerpazarlás, élelmiszervizsgálat |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |