Jezeri Luca (2024) Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra - Jezeri Luca VUO8HT.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2027. Április 29.. Download (2MB) |
|
PDF
Titkosítási kérelem.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (399kB) |
|
PDF
MA_Jezeri Luca_konzulensi_Karakasné.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (256kB) |
|
PDF
Jezeri Luca opponens Kóródi Márta.docx.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (237kB) |
Absztrakt (kivonat)
Az élelmiszer-pazarlás a legjelentősebb környezeti és társadalmi kihívás napjainkban, amely nemcsak a háztartásokban, hanem a turisztikai szektorban is különösen nagy problémát okoz, érinti az üzleti tevékenységeket. A vendéglátó és a szállodaiparban is nagy kihívás, mert a turisztikai szolgáltatók nagy mennyiségben fogyasztott élelmiszerrel dolgoznak nap mint nap és szerteágazó a fogyasztók étkezési igényeinek megfelelően. Fontos felismerni, hogy a szállodák gyors reagálása kulcsfontosságú a problémák felismerésére, kezelésére és orvoslására.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer-pazarlás, fenntarthatóság, fenntarthatósági attitűd, szállodaipar, újrahasznosítás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |