Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra

Jezeri Luca (2024) Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra - Jezeri Luca VUO8HT.pdf] PDF
Fenntarthatósági attitűdök és magatartásformák összehasonlító vizsgálata két szálloda példáján keresztül, különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra - Jezeri Luca VUO8HT.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2027. Április 29..

Download (2MB)
[thumbnail of Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (399kB)
[thumbnail of MA_Jezeri Luca_konzulensi_Karakasné.pdf] PDF
MA_Jezeri Luca_konzulensi_Karakasné.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (256kB)
[thumbnail of Jezeri Luca opponens Kóródi Márta.docx.pdf] PDF
Jezeri Luca opponens Kóródi Márta.docx.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (237kB)

Absztrakt (kivonat)

Az élelmiszer-pazarlás a legjelentősebb környezeti és társadalmi kihívás napjainkban, amely nemcsak a háztartásokban, hanem a turisztikai szektorban is különösen nagy problémát okoz, érinti az üzleti tevékenységeket. A vendéglátó és a szállodaiparban is nagy kihívás, mert a turisztikai szolgáltatók nagy mennyiségben fogyasztott élelmiszerrel dolgoznak nap mint nap és szerteágazó a fogyasztók étkezési igényeinek megfelelően. Fontos felismerni, hogy a szállodák gyors reagálása kulcsfontosságú a problémák felismerésére, kezelésére és orvoslására.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-menedzsment

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszer-pazarlás, fenntarthatóság, fenntarthatósági attitűd, szállodaipar, újrahasznosítás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:03
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet