Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül

Rebák Balázs (2016) Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Trend és tradíció a magyar cukrászatban-a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül-.pdf] PDF
Trend és tradíció a magyar cukrászatban-a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül-.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Trend, Tradíció, Cukrászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 08:49
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 12:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet