Molnár Flóra Molli (2024) Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Molnár Flóra Molli_WEWW9W_szakdolgozat_Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Molnár Flóra Molli.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Monár Flóra.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (140kB) |
Absztrakt (kivonat)
Kutatási munkám eredményeként szeretném bemutatni, hogy milyenek a fine dining éttermek, azon belül is fő hangsúlyt helyezve a cukrász szekcióra és az éttermi cukrászati szakmára. Szeretném megismertetni az olvasókkal a szakma szépségeit és nehézségeit is, hogy minél reálisabb képet adhassak róla.Célom, hogy minél részletesebben bemutassam a tányérdesszerteket is, hogy mik a jellemzőik, mi különbözteti meg őket egy hagyományos cukrászdai süteménytől, hogy hogyan épülnek fel, és mi a létrejöttüknek a folyamata. Valamint arra is rávilágítanék, hogy milyen hasonlóságok fedezhetőek fel a magasszintű gasztronómia és a művészetek között.Továbbá szeretném népszerűsíteni a fine dining éttermeket is, megmutatva, hogy nem minden előítélet igaz velük kapcsolatban, és hogy akik nem ismerik ezt a világot, ők is meglássák a szép oldalát, és azt, amit nyújtani tud, hogy ne csak a magas árakra és a pici adagokra asszociáljanak az emberek a fine dining hallatán, hanem megismerjék a felszín alatti értékeit is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrász, cukrászat, desszert, fine dining, tányérdesszert |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |