Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai

Bató Csinszka Gréta (2024) Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai.pdf] PDF
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc_Bató Csinszka.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Bató Csinszka.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (155kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Bató Csinszka Gréta.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Bató Csinszka Gréta.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (141kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom áttekintést nyújt a cukrászipar legújabb trendjeiről és újításairól, beleértve a kreatív termékeket és az egészségesebb alternatívákat. Elemzi a fogyasztói preferenciák változásait és az innovációk hatását a piacra. A dolgozat célja, hogy betekintést nyújtson a cukrászipar jelenlegi állapotába és jövőbeli fejlődési irányaira. A kutatás során kiemelt figyelmet kaptak a fenntarthatósági kezdeményezések és az technológiai fejlődés által inspirált újítások, melyek átalakítják a cukrászat környezetét és ízvilágát a közeljövőben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 21. század, alapanyagok, cukrászat, edukáció, Social media, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:02
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet