Bató Csinszka Gréta (2024) Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Bató Csinszka.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (155kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc 2024 Bató Csinszka Gréta.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (141kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom áttekintést nyújt a cukrászipar legújabb trendjeiről és újításairól, beleértve a kreatív termékeket és az egészségesebb alternatívákat. Elemzi a fogyasztói preferenciák változásait és az innovációk hatását a piacra. A dolgozat célja, hogy betekintést nyújtson a cukrászipar jelenlegi állapotába és jövőbeli fejlődési irányaira. A kutatás során kiemelt figyelmet kaptak a fenntarthatósági kezdeményezések és az technológiai fejlődés által inspirált újítások, melyek átalakítják a cukrászat környezetét és ízvilágát a közeljövőben.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, alapanyagok, cukrászat, edukáció, Social media, trendek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |