Innováció a kereskedelmi szakképzésben

Pap Norbert (2024) Innováció a kereskedelmi szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Pap_Norbert.pdf] PDF
Szakdolgozat_Pap_Norbert.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (6MB)
[thumbnail of Pap Norbert belső.pdf] PDF
Pap Norbert belső.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (338kB)
[thumbnail of Szakoktató BA bírálati lap 2024 Pap N (opp).pdf] PDF
Szakoktató BA bírálati lap 2024 Pap N (opp).pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (186kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom fő témája a 2020. szeptemberben bevezetett Új Szakképzési Törvény, azon belül is a kereskedelmi szakoktatás innovációja. Az új oktatási-, és interaktív vizsgáztatási rendszerben végzett diákokat kerestem meg a kutatásom során, hogy első kézből tudjak információkat szerezni az átalakítás negatív-, illetve pozitív tulajdonságairól. A kapott véleményeket adaptálni tudják az szakmai oktatók-, és a képző intézmények a kereskedelmi szakoktatásba a minél hatékonyabb-, és eredményesebb képzések lebonyolítása érdekében, valamint a saját tapasztalataimat-, és véleményeimet is megfogalmazom a vizsgálataim alapján.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: duális képzés, felnőttoktatás, innováció, interaktív vizsga, kereskedelmi szakoktatás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Júl. 15. 10:01
Utolsó módosítás: 2024. Júl. 15. 10:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet