Pap Norbert (2024) Innováció a kereskedelmi szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Pap_Norbert.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (6MB) |
|
PDF
Pap Norbert belső.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (338kB) |
|
PDF
Szakoktató BA bírálati lap 2024 Pap N (opp).pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (186kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom fő témája a 2020. szeptemberben bevezetett Új Szakképzési Törvény, azon belül is a kereskedelmi szakoktatás innovációja. Az új oktatási-, és interaktív vizsgáztatási rendszerben végzett diákokat kerestem meg a kutatásom során, hogy első kézből tudjak információkat szerezni az átalakítás negatív-, illetve pozitív tulajdonságairól. A kapott véleményeket adaptálni tudják az szakmai oktatók-, és a képző intézmények a kereskedelmi szakoktatásba a minél hatékonyabb-, és eredményesebb képzések lebonyolítása érdekében, valamint a saját tapasztalataimat-, és véleményeimet is megfogalmazom a vizsgálataim alapján.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | duális képzés, felnőttoktatás, innováció, interaktív vizsga, kereskedelmi szakoktatás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |