Sóvágó Éva Zsuzsanna (2024) Pálinka, mint hungarikum fogyasztási szokásai a fiatalok körében: Fókuszban az Árpád Pálinka és a Városliget Café. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Sóvágó Éva Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (654kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Sóvágó.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (209kB) |
|
PDF
SÓVÁGÓ ÉVA ZS. Szakdolgozat értékelő Bsc_2406.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (149kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat témája a pálinkafogyasztás a fiatalok körében, fókuszban az Árpád Pálinka és a Városliget Café szerepel. A kutatás a 18 és 30 év közötti pálinka fogyasztók szokásairól és magatartásukról szól, amelyet kérdőív és mélyinterjúk segítségével vizsgálok. A szakdolgozat fő célja, hogy népszerűbbé tegyük a pálinkát a fiatalok körében. Arra szeretnék válaszokat kapni, hogy milyen tényezők befolyásolják a fiatalok pálinka fogyasztását, van-e különbség a nemek fogyasztási szokásai között, kik fogyasztanak több pálinkát és hogyan változtak az évek során a fogyasztói szokások.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fogyasztó(k), fogyasztói magatartás, hungarikum, pálinka, pálinkafogyasztási szokások |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |