Ujszászi Levente Tamás (2024) Kempinski Hotel Corvinus Budapest housekeeping tevékenységének elemzése és teljesítményének összehasonlítása versenytársaival. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Ujszaszi_Levente_WYCPBP_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2029. Április 30.. Download (2MB) |
|
PDF
scn - 2024-04-30T111056.214.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (244kB) |
|
PDF
Ujszászi Levente Tamás_konzulens_Bártfai Endre.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (146kB) |
|
PDF
Újszászi Levente Tamás szakdolgozat bírálat Csibi Sándor.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (253kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a Kempinski Hotel Corvinus Budapest Housekeeping tevékenységeit kutatom. Külön figyelmet fordítok a munkaerőgazdálkodásra, a fenntarthatóságra és a személyzet képzésére. Dolgozatom célja a magas szintű vendégelégedettség feltérképezése, annak hatásai a foglaltságra és az elvárásokra. Ezzel szeretném megtudni, van-e kapcsolat a magas szintű vendégelégedettség és a foglaltság szintje között a szálloda életében. Továbbá kisebb kitekintést teszek a szálloda versenytársaira a piacon.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | guest satisfaction, hotel, housekeeping, sustainability, workforce |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Utolsó módosítás: | 2024. Júl. 15. 10:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |