Bartus Nikolett (2014) A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Bartus Nikolett.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, Vendéglátás, Étel, Étlap, Magyar konyha |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
| Rekord készítés dátuma: | 2024. Jún. 28. 11:56 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Júl. 01. 12:30 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

