A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban

Bartus Nikolett (2014) A magyaros ételek hagyományos elkésztése és népszerűsége a külföldi vendégek körében, a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bartus Nikolett.pdf] PDF
Bartus Nikolett.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Vendéglátás, Étel, Étlap, Magyar konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Jún. 28. 11:56
Utolsó módosítás: 2025. Júl. 01. 12:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet