Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest

Koller Anna (2016) Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of annakollerdissertation2016.pdf] PDF
annakollerdissertation2016.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

I will complete a proper feasibility study of a new salad bar in Budapest which includes the strategy plan, cost calculations(most important costs are the labor and food cost) and final expected net profit. The main concept behind the business is the importance of health, as a consequence of it the main product (the menu) contains only healthy food. Healthy way of eating is a new trendy flame influenced and created by the developed countries. The hypothesis is that It is worth to open such a catering unit like this.

Magyar cím

Megvalósíthatósági tanulmány egy új salátabárnak Budapesten

Angol cím

Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Health, Feasibility Study, Food Cost, Labor Costs, GOP level
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 09:40
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 13:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet