Koller Anna (2016) Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
annakollerdissertation2016.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
I will complete a proper feasibility study of a new salad bar in Budapest which includes the strategy plan, cost calculations(most important costs are the labor and food cost) and final expected net profit. The main concept behind the business is the importance of health, as a consequence of it the main product (the menu) contains only healthy food. Healthy way of eating is a new trendy flame influenced and created by the developed countries. The hypothesis is that It is worth to open such a catering unit like this.
Magyar cím
Megvalósíthatósági tanulmány egy új salátabárnak Budapesten
Angol cím
Feasibility Study of a New Salad Bar in Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Health, Feasibility Study, Food Cost, Labor Costs, GOP level |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 06. 09:40 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 13:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |