Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban

Varga-Haszonits Krisztina (2016) Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Varga-H. Krisztina szakdolgozat.pdf] PDF
Varga-H. Krisztina szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Egészséges táplálkozás, vegetarianizmus, paleolit étrend, nyers vegán, makrobiotika, budapesti vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 10:27
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet