An analysis of the Hungarian food revolution

Erdei Fanni Dóra (2016) An analysis of the Hungarian food revolution. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation 2016_An analysis of the Hungarian food revolution-Fanni Dóra Erdei.pdf.pdf] PDF
Dissertation 2016_An analysis of the Hungarian food revolution-Fanni Dóra Erdei.pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food revolution, Gastronomy, Hungarian gastronomy
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 05. 08:05
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 05. 12:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet