Erdei Fanni Dóra (2016) An analysis of the Hungarian food revolution. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation 2016_An analysis of the Hungarian food revolution-Fanni Dóra Erdei.pdf.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Food revolution, Gastronomy, Hungarian gastronomy |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 05. 08:05 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 05. 12:04 |
Actions (login required)
Tétel nézet |