A SuccessFactors Képzés és Oktatás Modul Elemzése és Fejlesztései Nagyvállalati Környezetben

Juhász István (2023) A SuccessFactors Képzés és Oktatás Modul Elemzése és Fejlesztései Nagyvállalati Környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Juhász_István_DHF5D2.pdf] PDF
Juhász_István_DHF5D2.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2028. November 27..

Download (1MB)
[thumbnail of titkosítás.pdf] PDF
titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (165kB)
[thumbnail of BA_O_Juhász_István.pdf] PDF
BA_O_Juhász_István.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2028. November 27..

Download (235kB)
[thumbnail of Juhász István szakdolgozat értékelés VD.pdf] PDF
Juhász István szakdolgozat értékelés VD.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (183kB)
[thumbnail of szakdolgozat-biralat.docx.pdf] PDF
szakdolgozat-biralat.docx.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (231kB)

Absztrakt (kivonat)

Ezen szakdolgozat részletesen elemzi a SuccessFactors és az ehhez tartozó Learning Administration System(LMS) jövőjét egy nagyvállalati környezetben. A dolgozat szemlélteti a SuccessFactors, a képzések, és az LMS működését, rávilágít ezek hiányosságaira. A dolgozat célja, hogy bemutassa, hogyan működik a SuccessFactors, és mik az előnyei és hátrányai a kezelés szempontjából. Kiemelt figyelmet szentel a Learning Management System-nek, kifejtve a munkavállalók képzési lehetőségeit, és hogyan kezelhetőek mind felhasználói, mind kezelői oldalról.Az elemzés során a SuccessFactors és LMS modul alapfunkciói mellett részletesen bemutatja az ERP és LMS rendszerek kapcsolatát, valamint a SuccessFactors fejlődését. A vállalati teljesítménykezelés szempontjából a dolgozat részletezi a rendszer moduljait, mint például a Targets, Performance, Calibration, Compensation, Learning, Development, Succession és On/Offboarding 1.0. A SuccessFactors alapfunkcióinak részletes bemutatása után a dolgozat kiemeli a SuccessFactors-LMS kapcsolatot, beleértve a hierarchiát, az adatok átvitelét a HR rendszerekből, és a rendszer alkalmazását a MOL Nyrt.-nél. A képzési folyamatok elemzése során a felület, a folyamatok és a különböző képzési típusok részletes leírását követi, összpontosítva a SuccessFactors rendszer használatára a képzések szervezésében. A Learning modul funkcióinak bemutatása után a kutatást az LMS rendszerrel kapcsolatos mélyinterjúk elemzése követi. Az interjúk a SuccessFactors és a képzések hatékonyságára, valamint a rendszerfejlesztési területekre fókuszálnak. A kutatás eredményeit összegző részben a SuccessFactors, képzések és LMS fejlesztési területeit, valamint a jövőbeli tendenciákat mutatja be. A SuccessFactors rendszer bővítését, a mesterséges intelligencia alkalmazását a képzésekben, az LXP jelentőségét és az integrált modulok kiépítését hangsúlyozza. Végül, a konklúzió rámutat a SuccessFactors rendszer előnyeire és kihívásaira, kiemelve a rendszerfejlesztési területeket. A dolgozat összességében azt hangsúlyozza, hogy a SuccessFactors és LMS rendszerek további fejlesztései hogyan segíthetnek a vállalatoknak HR folyamataik optimalizálásában és hatékonyabb, személyre szabott tanulási élmények kialakításában.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Gazdaságinformatika Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Gazdaságinformatikus

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dorottya Vígvári
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Forman Norbert
Belső
egyetemi tanársegéd; Gazdaságinformatika Tanszék; PSZK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ERP rendszerek, képzési rendszer(ek), LMS, SAP, SuccessFactors
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2024. Máj. 14. 08:09
Utolsó módosítás: 2024. Máj. 14. 08:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet